Sadio Mane službeno predstavljen, Bayern doveo veliko pojačanje

Srijeda, 22. lipnja 2022. 14:49 Napisao/la  SC
Sadio Mane službeno predstavljen, Bayern doveo veliko pojačanje

Sadio Mane službeno je postao igrač Bayerna!

- Presretan sam što sam konačno u Bayernu. Dosta puta smo pričali i osjećao sam da me žele. Zbog toga nije bilo nikakve dileme gdje ću igrati. Pravo je vrijeme za nove izazove u karijeri. Želim ostvariti velike rezultate s Bayernom, rekao je senegalski napadač nakon potpisa.

- Počašćeni smo dolaskom Manea u Bayern. Malo je igrača na svijetu kao što je on, uvjereni smo da će naši navijači uživati u njegovim igrama u narednim godinama. Ambiciozan je, ima veliku želju za osvajanjem trofeja. S ovakvim igračem velike stvari su moguće, istakao je Oliver Kahn.

- Bayern je dobio vrhunsku svjetsku zvijezdu koji već ima svoje ime u svijetu fudbala. Ponosni smo što smo ga doveli u Minhen. Sadio je od prvog trenutka imao želju da igra za Bayern. Imamo velike ciljeve, a Sadio se uklapa u igru koju želi Julian Nagelsmann, rekao je Salihamidžić.

Sadio Mane je prethodnih šest godina proveo u Liverpoolu s kojim je osvojio sve trofeje.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.