VELIKI TRANSFER

Robert Lewandowski potpisao za Bayern

Subota, 04. siječnja 2014. 16:47 Napisao/la  SC

Poljski internacionalac šest mjeseci prije isteka ugovora s Borussijom iskoristio je mogućnost da potpiše ugovor s novim klubom

Robert Lewandowski potpisao je ugovor s Bayernom. Napadač Borussije Dortmund u subotu je obavio liječničke preglede u Munchenu i potpisao ugovor s Bayernom do 2019. godine. U nedjelju se vraća u Dortmund, gdje nastavlja pripreme za nastavak sezone:

 

- Do kraja sezone dat ću sve u dresu Borussije, ništa me u tome neće omesti, kazao je Lewandowski.

 

Poljski internacionalac šest mjeseci prije isteka ugovora s Borussijom iskoristio je mogućnost da potpiše ugovor s novim klubom čime je završena višemjesečna sapunica oko njegova transfera.

 

Dolaskom Lewandowskog hrvatski reprezentativac Marijo Mandžukić još je jedan korak bliže izlaznim vratima bavarskog kluba. Koliko god Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković uvjeravao da je Mariju jedino Bayern u mislima, polako se sprema odstupnica.

 

Cvjetković intenzivno pregovara s nekoliko velikih europskih klubova, koji jedva čekaju da Mandžukić odluči otići iz Munchena. Chelsea, Juventus, Arsenal… najveći su u nizu klubova koji stoje u redu i čekaju Mandžukićev mig iz Munchena.

Tablice omogućuje Sofascore