Pogledajte sukob prvotimaca na treningu njemačkog prvoligaša Werdera

Petak, 29. ožujka 2013. 10:18 Napisao/la  SC

Sokratis je pokušao pomoći Arnautoviću da se ustane, ali ćini Arnautović je ponudu reagirao pokušajem da udari suigrača. Jednom kada se Arnautović ustao, Sokratis je odlučio pokazati suigraču što misli o njegovom simuliranju pokušavši ga udariti u lice

Marko Arnautović i Sokratis Papastathopoulos sukobili se na treningu Werdera iz Bremena. Njemačkom prvoligašu trenutno ne cvjetaju ruže, nalazi se na 14. mjestu lige i bježi šest bodova od zone ispadanja. Pripreme za važan ogled protiv Mainza krenule su u krivom smjeru nakon sukoba dvojice nogometaša Werdera.

Sve je započelo nakon duela dvojice igrača kada je Arnautović završio na travnjaku uhvativši se za glavu sugeriravši da ga je Papastathopoulos zaustavio posluživši se laktom iako snima s treninga ne sugerira nikakav udarac.   

Sokratis je pokušao pomoći Arnautoviću da se ustane, ali ćini Arnautović je ponudu reagirao pokušajem da udari suigrača. Jednom kada se Arnautović ustao, Sokratis je odlučio pokazati suigraču što misli o njegovom simuliranju pokušavši ga udariti u lice. Suigrači su morali uskočiti i spriječiti dvojac.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.