Pep Guardiola njemačkim novinarima više govori o Titu Vilanovi nego o nogometu

Nedjelja, 21. srpnja 2013. 14:07 Napisao/la  SC

Sve što mogu je poželjeti njemu i njegovoj obitelji da budu jaki u ovom trenucim, kaže Guardiola

Pep Guardiola u posljednje vrijeme više odgovara na pitanja vezana za njegov odnos s Titom Vilanovom nego na pitanja vezana za Bayern.

 

- Vrlo mi je teško govoriti o tome u Njemačkoj, on je moj prijatelj i volim ga. Sve što mogu je poželjeti njemu i njegovoj obitelji da budu jaki u ovom trenucima. Ovo je za mene vrlo teško razdoblje, rekao je Guardiola.

Oglasio se i Vilanova na službenoj web-stranici Barcelone:

- Nakon pet prekrasnih godina vrijeme je da  energiju posvetim procesu liječenja bolesti. Prema mišljenju liječnika, zbog terapija ne bih se mogao sto posto posvetiti trenerskom poslu. Miran sam i jak, pun vjere da će sve biti u redu. Molim predstavnike medija do poštuju privatnost koja je potrebna mojoj obitelji, poručio je Vilanova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.