Oliver Kahn poslao Manuelu Neueru jasnu poruku

Subota, 04. veljače 2023. 09:10 Napisao/la  SC
Oliver Kahn
Oliver Kahn

Manuel Neuer javno je izgovorio nekoliko rečenica koje su nedvosmisleno najavile kraj njegove misije u Bayernu.

Bayern je nedavno otpustio trenera Tonija Tapalovića, hrvatski stručnjak nije bio samo dugogodišnji Neureov trener nego i veliki prijatelj.

- Za mene je to bio onaj završni udarac. Onaj udarac u boksu kada već ležite na podu. Osjećao sam se kao da mi je neko iščupao srce iz grudi. To je najbrutalnija stvar u mojoj karijeri. Plakao sam cijeli dan, sve dok nisam zaspao, kada je Toni dobio otkaz. Sramotno je da naš odnos mora ovako završiti. Toni me naučio mnogo, falit će mi pjevanje hrvatskih nacionalističkih pjesama s njim, rekao je Neuer.

Odmah se javio još jedan veliki vratar u klupskoj povijesti, Oliver Kahn danas je čelnik kluba:

- Ono što je Manuel rekao javno nakon Tonijevog otkaza u tom intervjuu nisu stvari koje radi jedan igrač Bayerna. Njegova izjava nije došla u dobrom trenutku zbog veoma važnih utakmica koje nas čekaju. On je povrijeđen zbog prijatelja, ali neke stvari se u tim situacijama ne govore javno. Intervju koji je Neuer odlučio dati nakon svega je najbolji pokazatelj kako jedan kapetan Bayerna ne treba i ne smije reagirati. To ne prikazuje prave vrijednosti našeg kluba i igrača, kazao je Kahn.

Oliver Kahn poslao je Neueru jasnu poruku da je Bayern veći od bilo koga igrača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.