Njemački savez u Jurgenu Kloppu vidi pravog nasljednika Joachima Lowa

Srijeda, 06. ožujka 2024. 15:45 Napisao/la  SC

Julian Nagelsmann doveden nakon Hansija Flicka samo kao privremeno rješenje za EP ove godine

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Zanimljiva informacija dolazi iz njemačkog nogometnog saveza (DFB), koji je stekao reputaciju po dugoročnom promišljanju iako rezultati njemačke reprezentacije zadnjih godina nisu u skladu s tradicijom jedne od najtrofejnijih nogometnih nacija na svijetu.

Nakon što je Jurgen Klopp objavio da odlazi iz Liverpoola na kraju godine, DFB je odmah reagirao, a sada je poznato kako je reagirao!

Budući da je Klopp izjavio da se želi odmoriti barem godinu dana, DFB je odmah sročio adekvatnu ponudu!

Iako još uvijek sjedi na klupi Liverpoola, njemački mediji navode da je Klopp dobio ponudu njemačkog saveza na koju mora odgovoriti do ožujka 2025. godine, kada počinje pripreme za nastup na Svjetskom prvenstvu 2026. godine.

Time je zapravo potvrđena spekulacija da je mladi Julian Nagelsmann doveden nakon Hansija Flicka kao privremeno rješenje za EP, koje se ove godine održava u Njemačkoj.

Flick je očito bio promašaj, vodio je reprezentaciju samo dvije godine nakon Joachima Lowa, koji je čak 15 godina bio izbornik!

U Kloppu čelnici DFB-a vide pravog Lowova nasljednika, rekordera prema trajanju jednog mandata!

Low ipak nije najduže vodio reprezentaciju!

Sepp Herberger vodio je reprezentaciju čak 20 godina u dvama mandatima!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.