Nenad Bjelica prokomentirao incident tijekom utakmice protiv Bayerna

Četvrtak, 25. siječnja 2024. 11:40 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica prokomentirao incident tijekom utakmice protiv Bayerna

Nenad Bjelica skrenuo je pažnju njemačkih medija postupkom zbog kojega mu neće biti lako steći povjerenje njemačke javnosti, posebno senzibilizirane na nesportsko ponašanje stranaca.

Bjelica je dobio crveni karton kada je fizički nasrnuo na Sanea tijekom utakmice između Bayerna i union Berlina (1:0):

- Ja sam u svom trenerskom prostoru, lopta dolazi k meni i želim je predati Sanéu koji me je gurnuo i tad sam reagirao kako nisam trebao, rukom prema licu. To nije u redu i tad sam dobio crveni karton apsolutno zasluženo. Osjećao sam se provocirano u svom trenerskom prostoru i reagirao sam kako nisam trebao, rekao je Bjelica koji je bio nervozan zbog sudačke odluke koja je prethodila incidentu.

- Viđao sam takve penale, kontakt je bio jasan, sudac je prosudio da nije za penal i moramo to poštovati. Naravno da ga nije lako suditi pred 70.000 Bayernovih navijača, kazao je Bjelica.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.