Karl Heinz Rummenigge: Nadam se da će Ancelotti biti podjednako uspješan kao Guardiola!

Utorak, 24. svibnja 2016. 19:42 Napisao/la  SC

Navijači ne vjeruju da je Rummenigge mislio ozbiljno kada je Ancelottiju postavio ciljeve

Carlo Ancelotti preuzeo je Bayern u sjeni odlaska Pepa Guardiole, koji se emotivno oprostio od bavarskog kluba iako dvostruku krunu nitko ne smatra posebnim uspjehom.  Čelnici kluba Ancelottiju su dobrodošlicu iskazali dovođenjem novih igrača:

- Sad slažemo planove za iduću sezonu. Doveli smo dvojicu dobrih igrača Hummelsa i Sanchesa, sad ćemo vidjeti što dalje. Ne smijemo previše hvaliti Ancelottija, jer time umanjujemo rad i vrijednost Guardiole! Nadam se da će Carlo Ancelotti biti podjednako uspješan kao Guardiola, rekao je suzdržani Karl Heinz Rummenigge, izvršni predsjednik Bayerna.
 
Navijači ne vjeruju da je Rummenigge mislio ozbiljno kada je Ancelottiju postavio ciljeve, svima je jasno što Ancelottija čeka u Bayernu!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.