Josip Juranović pred potpisom za Union Berlin, Nijemci plaćaju rekordnu odštetu Celticu

Subota, 21. siječnja 2023. 11:09 Napisao/la  SC

Juranović s Celticom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a prema transfermarktu njegova vrijednost trenutačno iznosi devet milijuna eura

Josip Juranović
Josip Juranović

Josip Juranović, desni bek hrvatske reprezentacije i škotskog Celtica, na putu je da postane igrač za angažman kojega je bundesligaš Union Berlin izdvojio najviše novaca u klupskoj povijesti.

Juranovića se u dosadašnjem tijeku prijelaznog roka povezivalo s mnogim velikanima, između ostalih i s Manchester Unitedom, ali prema pisanju britanskih medija Celtic je prihvatio ponudu Union Berlina, koja prema nekim procjenama s bonusima doseže do 11 milijuna eura.

Juranovića je u svojim redovima želio i Espanyol, ali su u Celticu odbili njihovu ponudu od sedam milijuna eura.

Josip Juranović, koji je karijeru započeo u Dubravi, pa preko Hajduka i varšavske Legije došao do škotskog velikana, s Celticom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a prema transfermarktu njegova vrijednost trenutačno iznosi devet milijuna eura, a Celtic ga je u svoje redove doveo za tri milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.