Hasan Salihamidžić uskoro postaje bivši sportski direktor Bayerna

Četvrtak, 12. svibnja 2022. 14:01 Napisao/la  SC
Hasan Salihamidžić
Hasan Salihamidžić

Hasan Salihamidžić nije u zavidnoj poziciji, njemački mediji spekuliraju da bi sportski direktor Bayerna uskoro mogao postati bivši.

Bayern je osvojio novu titulu prvaka što se u bavarskom klubu ne doživljava kao poseban uspjeh, ispadanje iz Lige prvaka od Villarealla prvi je minus sportske politike koju provodi Salihamidžić..

Inzistiranje Roberta Lewandowskog na odlasku drugi je minus, sukob s bivšim trenerom Hansijem Flickom minus je koji čelnici kluba nisu zaboravili, Salihamidžić navodno nije u pretjerano dobrim odnosima ni s Julianom Nagelsmannom, jer se mladi stručnjak ne slaže s popisom eventualnih pojačanja...

Ukratko, Salihamidžić gubi potporu u klubu, ugovor mu istječe 2023. godine, ali je sve izvjesnije da će ugovor biti ranije raskinut.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.