Frustracije u Dortmundu: Borussia na začelju ljestvice, Jurgen Klopp ne spominje ostavku

Četvrtak, 05. veljače 2015. 13:14 Napisao/la  SC

 Priča o statusu trenera nije tema u svlačionici, kaže kapetan Hummels


Borussia Dortmund je na koljenima. Velikan njemačkog nogometa i finalist Lge prvaka 2013. godine, nakon 19 kola nalazi se na zadnjem mjestu Bundeslige s dva boda manje od pretposljednje Herthe. U srijedu je Borussia doživjela domaći poraz (0:1) od Augsburga iako je od 64. minute igrala s igračem više nakon što je isključen Janker. Pogodak Bobadille u 50. minuti odlučio je pobjednika još jedne frustrirajuće utakmice za čak 80.667 gledatelja na Signal Iduna Parku.

Ogorčeni gledatelji dugo nakon utakmice nisu napustili tribine, kapetan Mats Hummels i vratar Roman Weidenfeller smogli su hrabrosti smirivati tenzije na tribinama. Borussia proživljava teške trenutke krize, smrt velikog Uda Latteka simbolično priziva sjećanja na 2000. godinu, kada je pokojni trener jedva spasio Borussiju od ispadanja.

- Stvaramo šanse, igramo sve bolje, ali rezultati ostaju isti. Nakon crvenog kartona nismo stvorili ništa vrijedno pažnje, razumijem frustracije navijača, rekao je razočarani trener Jurgen Klopp.

Klopp ne spominje ostavku ni između redaka:

- Priča o statusu trenera nije tema u svlačionici, rekao je kapetan Hummels.

Možda Klopp uživa podršku igrača, ali njegova ostavka sve je glasnija tema među navijačima. 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.