Christopher Nkunku produljio ugovor s RB Leipzigom, ali ima fiksnu odštetu

Četvrtak, 23. lipnja 2022. 15:26 Napisao/la  SC
Cristopher Nkunku
Cristopher Nkunku

Christopher Nkunku potpisao je novi ugovor s RB Leipzigom do 2026. godine.

Jedan od najtraženijih napadača na europskom tržištu odlučio je ostati u Leipzigu, francuski reprezentativac u medijima je već postao novi igrač nekoliko velikih europskih klubova među kojima su najviše interesa iskazali Manchester United i Chelsea.

- Drago mi je što ću nastaviti nositi dres RB Leipziga. Nakon našeg velikog uspjeha osvajanjem DFB-pokala, jasno je da moja priča ovdje još nije gotova – želimo još! Bio sam stvarno impresioniran naporima kluba da me zadrži, pa se zahvaljujemo onima koji su zaslužni takav stav, a posebno izvršnom direktoru Leipziga Oliveru Mintzlaffu s kojim sam uvijek bio u bliskom kontaktu. RB Leipzig se posljednjih godina proslavio na međunarodnoj sceni i uvijek iznova pokazao da se možemo boriti za naslove. Želimo graditi na tome u budućnosti i otići korak dalje, kazao je Nkunku.

Ono što je najvažnije za buduće kupce, Nkunku u novom ugovoru ima klauzulu prema kojoj za 65 mil. eura može odmah otići.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.