Bundesliga: Werder protiv Bayera upisao četvrtu uzastopnu pobjedu, remi Augsburga i Eintrachta

Nedjelja, 08. veljače 2015. 19:30 Napisao/la  SC

Rezultati 20. kola: Augsbuerg - Eintracht 2:2, Werder - Bayer (L) 2.1

U posljednja dva susreta 20. kola Bundeslige palo je sedam pogodaka. Četvrtu je pobjedu u nizu ostvario Werder, i to kod kuće protiv Bayera iz Leverkusena. Susret je bio riješen već nakon prvih pola sata golovima Selkea i Junuzovića, za goste je smanjio Calhanoglu pred sam kraj prvog dijela. Hrvatski je vratar Dario Krešić susret odgledao s Bayerove klupe za rezervne igrače. Momčad iz Bremena pobjedom je skočila na osmo mjesto uoči dvoboja protiv Augsburga.

Ta je momčad pak propustila priliku za četvrtu uzastopnu pobjedu. Iznenađenje njemačke nogometne sezone nalazi se na četvrtom mjestu nakon boda protiv Eintrachta iz Frankfurta. Domaći su vodili 2:0, no Eintracht se vratio i uzeo bod. 

Vodeći trojac upisao je pobjede u 20. kolu pa je Bayernova prednost nad Wolfsburgom ostala na istih osam bodova.

Bundesliga, 20. kolo - rezultati: Augsburg - Eintracht 2:2 (Klavan 7, Bobadilla 37/Aigner 45+2, Meier 70), Werder - Bayer (L) 2:1 (Selke 17, Junuzović 29/Calhanoglu 43)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.