BUNDESLIGA

Borussia (D) nastavila s pobjedama

Nedjelja, 30. kolovoza 2015. 19:41 Napisao/la  SC

Bundesliga, 3. kolo - rezultati: Borussia (D) - Hertha 3:1, Werder - Borussia (M) 2:1

Borussia Dortmund slavila je 3:1 protiv Herthe i tako zadržala maksimalan učinak ove sezone u njemačkom prvenstvu.

Do prve šanse stigli su gosti kada je Vladimir Darida u 21. minuti zaprijetio nakon što mu se odbila lopta u šesnaestercu, ali gađao je direktno u vratara.

Mats Hummels zabio je u 27. minuti iz blizine za 1:0, a za 2:0 pobrinuo se Pierre-Emerick Aubameyang koji je skrenuo loptu u praznu mrežu nakon sjajnog udarca Matthiasa Gintera u 51. minuti.

Salomon Kalou iskoristio je nepažnju žuto-crne zadnje linije i lako zakucao za smanjenje rezultata u 79. minuti. U sudačkoj nadoknadi konačan je rezultat postavio Adrian Ramos.

U drugoj utakmici dana Werder je na svom stadionu golovima Johannssona i Vestergaarda svladao Borussiju iz Monchengladbacha s 2:1. Za goste je jedini strijelac bio Stindl.

Bundesliga, 3. kolo - rezultati: Borussia (D) - Hertha 3:1 (Hummels 27, Aubameyang 51, Ramos 90+3/Kalou 78), Werder - Borussia (M) 2:1 (Johannsson 39, Vestergaard 53/Stindl 45)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.