Bundesliga: Borussia (D) pobijedila imenjaka iz Moenchengladbacha nevjerojatnim autogolom

Nedjelja, 09. studenog 2014. 22:07 Napisao/la  SC

Utakmica 11. kola Borussia Dortmund - Borrusia Moenchengladbach 1:0 (Kramer 58 ag)


Minimalna, ali potpuno zaslužena pobjeda Dortmunda. Na Signal Idruna Parku smo gledali dominaciju domaćina, gosti su se organizirano branili i čekali priliku iz kontri, ali ju nisu dočekali i zanimljivo je za reći da nisu imali niti jedan šut u okvir gola.

Domaćini su stalno napadali i imali veći posjed lopte nego gosti. Prvi udarac uopće na utakmici gosti su uputili tek u drugom poluvremenu. Domaćini su s druge strane imali čak 22 udarca i 10 u okvir gola, a uz pogodak valja izdvojiti prečku Reusa u idućoj akciji i obrane sjajnog golmana gostiju, Yanna Sommera.

Autogol Kramera u 57.minuti je odlučio uatkmicu. Ovom pobjedom su domaći prekinuli katastrofalan crni niz od pet uzastopnih poraza u Bundesligi i pobjegli iz opasne zone, dok je Borussii Moenchengladbach ovo prvi ovosezonski poraz u službenoj utakmici.

U idućem kolu Dortmund gostuje kod Panderborna, dok Moenchengladbach dočekuje Frankfurt.

BORUSSIA (D): Weindenfeller, Durm, Sokrati (84 Ginter), Subotić, Piszczek, Kehl, Bender, Mkhitaryan, Kagawa (73 Grosskreutz), Reus(89 Immobile), Aubameyang

BORUSSIA (M): Sommer, Dominguez, Jantschke, Stranzl, Korb, Hahn, Kramer, Nordtveit (46' Wendt), Hermann (75 Traore), Kruse, Raffael (65 Hazard).

Utakmica 11. kola Borussia Dortmund - Borrusia Moenchengladbach 1:0 (Kramer 58 ag)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.