Bundesliga: Bayern rutinskom pobjedom na Alianz Areni protiv Kolna otvorio 23. kolo

Petak, 27. veljače 2015. 22:20 Napisao/la  SC

Susret 23. kola: Bayern - Koln 4:1

Nogometaši Bayerna pobjedom kod kuće protiv Kolna s uvjerljivih 4:1 otvorili su dvadeset i treće kolo Bundeslige. Goste koje do kraja sezone čeka grčevita borba za ostanak u ligi ne može utješiti ni gol Ujaha postignut u posljednjem napadu prvog poluvremena. Četiri različita strijelca postigla su gol za aktualne njemačke prvake i pomogla mu upisati osamnaestu ovosezonsku pobjedu.

Sve je na Alianz Areni bilo riješeno već nakon deset minuta igre. Robben je ubacio a Schweinsteiger glavom pogodio za 1:0 u trećoj minuti, sedma minuta kasnije zabio je i Franck Ribery. Kolnov pogodak samo je nakratko vratio zanimanje za rezultatski smisao utakmice, Robben se do kraja utakmice i sam upisao u strijelce te još jednom asisitrao za Roberta Lewndowskog. Bavarci su golovima u nastavku samo okrunili potpunu dominaciju na terenu koja je bila prikazana kroz udarce na gol (23:9 za Bayern), ali i posjed lopte (71:29).

Bundesliga - 23. kolo

Bayern - Koln 4:1 (Scweinsteiger 3, Ribery 10, Robben 67, Lewandowski 75/Ujah 45+1)

BAYERN: Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger (78 Rode) - Robben, Gotze, Muller (69 Xabi Alonso), Ribery - Lewandowski

KOLN: Horn - Brečko, Maroh, Wimmer, Olkowski - Vogt (72 Halfar), Lehmann, Hector - Osako (46 Risse), Ujah (78 Deyverson), Peszko

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.