Bayern doveo još mlađeg Gotzea, nakon Marija stigao najmlađi brat Felix

Četvrtak, 17. srpnja 2014. 01:51 Napisao/la  SC

Riječi 'srednjeg' brata Gotze imale su velik utjecaj na mladog Felixa, koji bi trebao zaigrati za Bayernovu juniorsku momčad, a nije isključena ni opcija kratkotrajne posudbe

Iz dortmundske Borussije u pravcu Bayerna krenuo je mlađi brat strijelca pobjedonosnog pogotka za Njemačku na netom završenom Svjetskom prvenstvu. Dok je Mario Gotze iz redova BVB-a u Bayern prešao minulog ljeta, ovoga je to učinio Felix Gotze. Šesnaest mu je godina, a dosad je u matičnom klubu nastupao za njihovu kadetsku momčad. 

Riječi 'srednjeg' brata Gotze imale su velik utjecaj na mladog Felixa, koji bi trebao zaigrati za Bayernovu juniorsku momčad, a nije isključena ni opcija kratkotrajne posudbe. Njihov straiji brat Fabian iz Dortmunda je u zimskom prijelaznom roku sezone 2009/10 otišao u Mainz, a trenutno je član trećeligaša Unterhachinga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.