Bayern kontaktirao Pepa Guardiolu, španjolski trener preuzima Bavarce u sezoni 2013./2014.?

Utorak, 19. lipnja 2012. 10:56 Napisao/la  SC

Jupp Heynckes, trener Bayerna, ima ugovor s klubom na još godinu dana i čini se da je njemački velikan već počeo tražiti nasljednika.

 Prema pisanju njemačkih medija njemački velikan Bayern započeo je pregovore s Pepom Guardiolom! Bivši trener Barcelone odlučio je uzeti godinu dana pauze nakon više nego uspješne četiri godine na klupi Barcelone s kojom je pokorio nogometni svijet i osvojio sve što se moglo osvojiti.

Jupp Heynckes, trener Bayerna, ima ugovor s klubom na još godinu dana i čini se da je njemački velikan već počeo tražiti nasljednika. Bild navodi da su čelnici Bayerna već kontaktirali Guardiolu oko angažmana iduće sezone.

Chelsea je također htio dovesti Guardiolu, ali Roman Abramovič nije bio spreman čekati godinu dana, dok je za usluge španjolskog trenera zainteresiran i Tottenham.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.