Bavarci poklekli pred Apotekarima u derbiju Bundeslige

Subota, 03. ožujka 2012. 18:06 Napisao  Luka Variola

U derbiju 24. kola Bayer pred svojim navijačima kasnim golovima Kieslinga (76') i Bellarabija (90') nanio novi udarac šampionskim ambicijama Bayerna


Minhenski Bayern nastavio je sa blijedim partijama u elitnom razredu njemačkog nogometa. U derbiju 24. kola poražen je na gostovanju u Leverkusenu. Strijelci za sigurnu 2:0 pobjedu Bayera bili su Kiesling (76') i Bellarabi u posljednjim trenucima dvoboja. Ivica Olić u igru je ušao u 74. minuti, dok je njegov reprezentativni kolega Danijel Pranjić cijeli susret odgledao s klupe za rezervne igrače.


Mario Mandžukić odigrao je cijeli susret u gostujućem remiju "vukova" kod Kaiserslauterna, dok je Andrej Mijatović bio na klupi u važnom domaćem slavlju Herthe na Werderom (1:0).

BUNDESLIGA, 24. kolo: Bayer Leverkusen - Bayern 2:0, Borussia (D) - Mainz 05 2:1, Freiburg - Schalke 2:1, HSV - Stuttgart 0:4, Hannover - Augsburg 2:2, Hertha - Werder 1:0, Kaiserslautern - Wolfsburg 0:0. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.