UEFA kaznila Hajduk s 30.000 eura zbog bakljade protiv Intera na Poljudu

Utorak, 25. rujna 2012. 14:08 Napisao/la  I. Jelić

To je treća novčana kazna koju je Disciplinska komisija "odrezala" Splićanima dok su kratko boravili na europskim travnjacima. Splićani su kažnjeni dva puta po 30.000 tisuća eura zbog utakmica sa Skontom iz Rige


Iz UEFA-e stigla je nova "novčana čestitka" na Poljud. Zbog nesportskog ponašanja navijače, te bakljade na prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu disciplinska komisija UEFA-e kaznila je Hajduk novčanom kaznom od 30.000 tisuća eura.

To je treća novčana kazna koju je Disciplinska komisija "odrezala" Splićanima dok su kratko boravili na europskim travnjacima. Splićani su kažnjeni dva puta po 30.000 tisuća eura zbog utakmica sa Skontom iz Rige. Uz to su kažnjeni jednom utakmicom igranja u Europi bez gledatelja. Hajduk može očekivati i četvrtu kaznu jer je EUFA-a zatražila da se čelnici kluba očituju zbog ponašanja navijača zapaljenih bengalki na uzvratnoj utakmici protiv Intera u Milanu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.