Sergej Jakirović: Ne razmišljam o odlasku, svi u klubu znaju u kakvoj smo situaciji

Srijeda, 29. studenog 2023. 16:05 Napisao/la  SC

Možda sam u zadnjih godinu i pol dana imao ovoliko poraza, kaže trener Dinama prije utakmice protiv Astane

Sergej Jakirović: Ne razmišljam  o odlasku, svi u klubu znaju u kakvoj smo  situaciji

Sergej Jakirović prije utakmice protiv Astane jasno je poručio da rezultat utakmice neće utjecati na njegov status u Dinamu:

- Došao sam u Dinamo da bismo igrali bolje nego sada, naravno da nisam zadovoljan rezultatima. Mogu biti zadovoljan igrom u zadnjih mjesec dana, ali trpe nam rezultati i po tome nismo uspješni. Naravno da mi ovo sve teško pada, u zadnja tri kluba ne mogu se sjetiti ovoliko poraza. Možda sam u zadnjih godinu i pol dana imao ovoliko poraza, ali to je sve iskustvo koje te nadograđuje kao trenera. Nadamo se da ćemo se u budućnosti dignuti, da ćemo izvući ovaj dio sezone do zimskog prijelaznog roka, da ćemo na pozicijama koje su deficitarne dovesti pojačanja i da ćemo odigramti puno bolje proljeće nego sada. Ne razmišljam ni o kakvom odlasku jer znamo svi, ja i svi u klubu, u kakvoj smo situaciji trenutno, poručio je Jakirović.

U Skupini C vodi Viktoria Plzen s 12 bodova, slijede Astana (4), Ballkani (4) i Dinamo (3).

Dinamo u četvrtak igra u Astani, zadnju utakmicu igra u Zagrebu protiv Ballkanija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.