Jose Mourihno potvrdio ono što mediji stalno ističu, nakon utakmice vrijeđao suce

Četvrtak, 01. lipnja 2023. 09:04 Napisao/la  SC

Sudac je izgleda bio Španjolac, Lamela je trebao dobiti žuti karton. Nije mu dao crveni, onda ti dođe taj igrač i zabije penal, rekao je Mourinho

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho nije dobro podnio poraz u finalu Europske lige, Sevilla je bila bolja od Rome u izvođenju jedanaesteraca:

- Igrači su dali sve od sebe. Bili su i fizički i psihički iscrpljeni. Rezultat je nepravedan, o nekim stvarima ne treba pričati. Hvala mojim igračima, ovdje večeras sjedim ponosan, rekao je Mourinho i objasnio na što misli kada je rekao da je rezultat nepravedan:

- Pa sudac je izgleda bio Španjolac, Lamela je trebao dobiti žuti karton. Nije mu dao crveni, onda ti dođe taj igrač i zabije penal, kazao je Mourinho prije nego što je prvi put najavio ono što mediji stalno ponavljaju:

- Ne znam ostajem li u Romi! Ozbiljan sam čovjek da bih nekoga zavlačio! Čim bude prvog kontakta s nekim klubom, ljudi u Romi će prvi saznati, kao što sam i rekao kada su kolale priče oko izborničke pozicije u reprezentaciji Portugala, najavio je Mourinho odlazak iz Rima.

Ovdje treba dodati da u Mourinhovo ime pregovara njegov menadžer Jorge Mendes, tako da Mourihno govori istinu kada tvrdi da nije kontaktirao ni jedan klub.

Nakon utakmice Mourinho je snimljen kako vrijeđa suce u garaži:

- Je*ena sramota. Svaka ti čast, sramota, govorio je nervozni Mourinho.

Kako je Mourihno vrijeđao suce možete pogledati OVDJE

Nakon utakmice Jose Mourinho srebrnu medalju darovao je jednom mladom navijaču na tribinama što možete vidjeti   OVDJE

- Čuvam samo zlatne medalje. Srebrne mi ne trebaju, pa ih darujem, kazao je Mourinho

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.