Ivan Rakitić: Sevilla mora spriječiti da Roma ne ostvari hat-trick za talijanski nogomet

Ponedjeljak, 22. svibnja 2023. 15:45 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić u razgovoru za talijanske medije najavio je finale Europske lige između Seville i Rome:

- U finalu će biti još teže nego protiv Juventusa prije svega zbog toga što Romu vodi jedan od najboljih svjetskih trenera, recimo u top-tri, velikan koji je već osvojio sve europske kupove u karijeri, i ne samo one... Jose Mourinho je poseban, jedinstven u svakom smislu, kazao je Rakitić.

- Bojim se snage momčadi Rome, koja sposobna suočiti se sa svakom mogućnošću. Poseban i vrlo talentiran je argentinski svjetski prvak Dybala. Bio sam jako iznenađen kada ga Juventus nije zadržao, dodao je Rakitić.

Dokapetan Seville ovako je prokomentirao uspjeh talijanskih klubova u europskim natjecanjima:

- Uvijek sam cijenio talijanski nogomet, u Hrvatskoj smo ljubitelji talijanskog nogometa. Kažu da je Svjetsko prvenstvo bez Azzurra isto kao Formula 1 bez Ferrarija, potpuno se slažem s ovom rečenicom. Navijam za Inter u finalu Lige prvaka, nadam se da će Fiorentina pobijediti u Pragu protiv West Hama. Ali Sevilla mora spriječiti da Roma ne ostvari hat-trick za talijanski nogomet, poručuje Rakitić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.