ŽDRIJEB EUROPSKE LIGE

Porto i Sevilla plijene pozornost

Petak, 21. ožujka 2014. 13:15 Napisao/la  SC

Parovi četvrtfinala: AZ - Benfica, Lyon - Juventus, Basel - Valencia i Porto - Sevilla.

 

 

 

Nakon što su izvučeni četvrtfinalni parovi Lige prvaka, u istoj rundi natjecanja svoje su protivnike doznali i klubovi u Europskoj ligi. Iako drugo po jačini, ovo natjecanje iz kola u kolo nudi zanimljive susrete, a tako će biti i u četvrtfinalnoj fazi.

Do finala koje se igra na njihovom stadionu nogometaši Juventusa morat će doći preko Lyona. Protivnik Rijeke u grupnoj fazi upravo će na Gerlandu ugostiti prvaka Italije u pokušaju prolaska među četiri najbolje momčadi. Osim toga dvomeča, vrlo će zanimljivo biti u susretima Porta i Seville. Portuglaci su se provukli preko Napolija, dok je Sevilla u trileru nadigrala gradske rivale. Protiv Betisa Ivan Rakitić i društvo prošli su tek nakon lutrije jedanaesteraca.

Ostala dva četvrtfinalna para su AZ - Benfica odnosno Basel - Valencia. Prve utakmice igraju se 3., a uzvrati 10. travnja.

Europska liga - ždrijeb četvrtzavršnice:

AZ - Benfica
Lyon - Juventus
Basel - Valencia
Porto - Sevilla

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.