Damir Krznar: Ovaj rezultat ne smije nas zavarati, bili smo sretniji i spretniji

Četvrtak, 30. rujna 2021. 23:12 Napisao/la  SC
Damir Krznar
Damir Krznar

Damir Krznar bio je zadovoljan pobjedom nad Genkom.

- Bez obzira na sve ovaj rezultat ne smije nas zavarati, bili smo i spretniji i sretniji. Odlično smo riješavali situacije, izlazili u kontre i prvu takvu riješili. A iz vodstva je lakše igrati. Iskoristili smo krila koja su potentna u tom dijelu, tako smo koncipirali utakmicu i sve nam je polazilo za nogom. Veseli što smo uhvatili priključak, ali svaka nova utakmica je novi izazov. Treba imati strpljenja, pameti. Sada nas čeka još jedno gostovanje, bilo bi dobro vratiti se s dobrim rezultatom, ali idemo utakmicu po utakmicu. Mi moramo gledati sebe i napraviti najviše što možemo.

Bruno Petković bio je dvostruki strijelac za Dinamo protiv Genka, napadač modrih iskoristio je oba kaznena udarca.

- Jako dobra utakmica, ostavili smo Genku minimalan prostor da bilo što naprave. Momčad je igrala na visokom nivou, nakon velikog pritiska, možda s pravom a možda i ne, momčad je pokazala da je tu kada je gusto. Sada nas čeka utakmica protiv Rapida, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da smo jako dobra ekipa, možemo jako puno pokazati, iz utakmice u utakmicu ćemo biti sve bolji, rekao je  Bruno Petković, dvostruki strijelac.

Luka Ivanušec postigao je prvi europski pogodak za Dinamo ove sezone.

- Dosta teška utakmica. Priželjkivali smo pobjedu, teško smo došli do nje. Stisnuli su nas, izvukli smo se. Pružili smo dobar otpor, mislim da smo zasluženo dobili utakmicu. Imali smo i malo sportske sreće, a treba i toga imati. Drago mi je da sam zabio, nadam se da će biti još golova i asistencija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.