UEFA pokreće disciplinske postupke protiv Alexa Fergusona i Rija Ferdinanda

Srijeda, 06. ožujka 2013. 19:13 Napisao/la  SC

Rio Ferdinand  odmah nakon utakmice unio u lice sucu Cuneytu Cakiru i počeo pljeskati

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona, koji je odbio doći na konferenciju za novinare nakon poraza (1:2) od Real Madrida. Ferguson je dao izjavu za televiziju, ali nije htio izaći pred mnoštvo novinara iz ostalih medija koji su čekali u presu. Budući da pojavljivanje na presicama predstavlja obavezu, Ferguson će biti kažnjen.

UEFA također razmatra mogućnost pokretanja disciplinskog postupka protiv Ria Ferdinanda, koji se odmah nakon utakmice unio u lice sucu Cuneytu Cakiru i počeo pljeskati. Poruka je bila jasna!

Cakir je 56. minuti isključio Nanija nakon neopreznog starta, koji nije zaslužio crveni karton. Nakon toga Manchester United primio je dva pogotka i ispao iz Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.