Torres se požalio: Ovo nije uloga za mene, u Chelseaju me ne tretiraju dobro

Nedjelja, 20. svibnja 2012. 18:51 Napisao/la  SC

Morao sam provesti finale na klupi i to je za mene veliko razočaranje. Trenutak kada sam vidio da nisam u prvom sastavu, vjerojatno je najveće razočarenje u karijeri, rekao je Torres

Bila je to večer u kojoj su svi u Chelseaju slavili. Trebalo je jako kratko vrijeme da netko pokaže nezadovoljstvo, već drugi dan nakon finala Lige prvaka, Fernando Torres požalio se na svoj status. Naime, Torres je prosjedio finale FA Kupa protiv Liverpoola, a u utakmicu protiv Bayerna ušao je tek sedam minuta prije kraja kada je Bayern poveo.

Španjolac je priznao da je očekivao da će krenuti u prvoj momčadi.

- Osjećam se čudno jer se nalazim na vrhuncu karijere s više želje nego ikada da dam svoj maksimum. Morao sam provesti finale na klupi i to je za mene veliko razočaranje. Trenutak kada sam vidio da nisam u prvom sastavu, vjerojatno je najveće razočarenje u karijeri, izjavio je Fernando Torres koji je očito brzo zaboravio da je klub sa Stamford Bridgea za njega platio 50 milijuna funti, a njegove igre su bile daleko od očekivanih. Tek se ove sezone donekle probudio.

- U Chelseaju me tretiraju na način na koji nisam očekivao, niti na način na koji su govorili da ću biti tretiran kada sam dolazio u klub. Puno smo razgovarali o mojoj budućnosti, jer  uloga koju sam imao ove sezone nije za mene, niti je ona koju sam očekivao da ću imati kada sam dolazio u Chelsea, dodao je Torres.

- Očekujem da mi se kaže koja je moja pozicija, što u klubu očekuju od mene, koja su moja zaduženja. I onda mogu odlučiti želim li ostati ili otići, zaključio je Fernando Torres.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.