Red Bull Leipzig će u osmini finala Lige prvaka Liverpool ugostiti u Budimpešti

Nedjelja, 07. veljače 2021. 14:25 Napisao/la  SC
Juergen Klopp
Juergen Klopp

Nogometaši Red Bull Leipziga ugostit će Liverpool u osmini finala Lige prvaka 16. veljače u – Budimpešti, objavila je UEFA.

Utakmica je prebačena na neutralni teren nakon što su njemačke vlasti odbile izdati nogometašima Liverpoola posebnu dozvolu za ulazak u Njemačku, u kojoj je do 17. veljače na snazi zabrana ulaska iz svih zemalja pogođenih novim sojem virusa COVID-19, a ta se zabrana odnosi i na vrhunske sportaše bez iznimke.

UEFA može potvrditi da će se prva utakmica osmine finala Lige prvaka između Red Bull Leipziga i Liverpoola odigrati na Puskas Areni u Budimpešti. Datum i termin odigravanja utakmice ostaju isti. UEFA zahvaljuje klubovima na bliskoj suradnji i pomoći u pronalaženju rješenja za ovaj problem, kao i Mađarskom nogometnom savezu na podršci i pristanku da budu domaćini utakmice, objavila je UEFA.

Uzvratni susret igrat će se na Anfieldu 10. ožujka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.