Liga prvaka: Mourinho s Modrićem lovi finale, Sergio Ramos najavljuje osvetu kraljeva

Ponedjeljak, 29. travnja 2013. 17:01 Napisao/la  SC

- Želimo osvetu. Nema veće satisfakcije od igranja Lige prvaka. Nemamo ugodne uspomene iz prve utakmice, ali ne bojimo se. Želimo igrati i pred našim navijačima napraviti čudo, objašnjava uoči utakmice Sergio Ramos

Španjolska prijestolnica potpuno je okrenuta uzvratnom dvoboju polufinala Lige prvaka u kojem Real želi nadoknaditi veliki zaostatak iz Dortmunda (1:4). Mediji uglavnom spekuliraju o sastavu koji će krenuti u "nemoguću misiju".

Prestižni španjolski sportski dnevnik Marca najavljuje kako će dvoboj s Borussijom započeti i hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Marca donosi kako će trener Jose Mourinho morati postaviti ofenzivniji sastav želi li naoraviti čudo. Modrić će u veznome redu operirati s Xabijem Alonsom.

- Želimo osvetu. Nema veće satisfakcije od igranja Lige prvaka. Nemamo ugodne uspomene iz prve utakmice, ali ne bojimo se. Želimo igrati i pred našim navijačima napraviti čudo. Osam godima sam u Realu i nisam niti jednom igrao finale Lige prvaka, objašnjava uoči utakmice Sergio Ramos.

Dobra vijest za navijače Reala je povratak treninzima Cristiana Ronalda. Ponajbolji svjetski u ponedjeljak se priključio Realovim momčadskim treninzima i on bi trebao biti spreman za uzvrat protiv Borussije Dortmund. Portugalac je istegnuo bedreni mišić još uoči prve polufinalne utakmice protiv Borussije, da bi potom propustio gradski derbi protiv Atletica u Primeri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.