Liga prvaka: Messi u uzvratnom dvoboju protiv PSG-a ulazi s klupe?

Ponedjeljak, 08. travnja 2013. 16:29 Napisao/la  SC

- Dobro je, oporavljam se. Bilo je lijepo gledati Abidala kako se u subotu vraća na travnjak, kao i našu laganu pobjedu. Valjda ću se i sam u srijedu vratiti na travnjak, objasnio je španjolskim novinarima Lionel Messi

Uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Barcelona i PSG-a (srijeda, 20.45) najveće je pitanje hoće li biti spreman najbolji igrač današnjice Lionel Messi. Argentinski napadač još se uvijek oporavlja od ozljede bedrenog mišića desne noge koju je zaradio u pariškom ogledu protiv PSG-a (2:2). Messi je propustio subotnji dvoboj s Mallorcom na Camp Nou, ali oporavak ide dobro

- Dobro je, oporavljam se. Bilo je lijepo gledati Abidala kako se u subotu vraća na travnjak, kao i našu laganu pobjedu. Valjda ću se i sam u srijedu vratiti na travnjak, objasnio je španjolskim novinarima Lionel Messi.

Katalonski mediji koji bolje prate stanje u vodećoj momčadi Primere pišu kako će Messi susret započeti na klupi za rezervne igrače, a u igru bi ušao u slučaju negativnog rezultata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.