Liga prvaka: Manchester City pobijedio u Parizu, PSG briljirao u prvom dijelu

Srijeda, 28. travnja 2021. 22:57 Napisao/la  SC

Iako su gosti naglašeno dominirali u drugom dijelu, oba pogotka postignuli su uz dosta sportske sreće

Liga prvaka: Manchester City pobijedio u Parizu, PSG briljirao u prvom dijelu

Ni Pep Guardiola se ne može sjetiti kada momčad Manchester Cityja izgledala tako nemoćno kao u prvom poluvremenu protiv PSG-a.

Razigrana pariška momčad predvođena Neymarom i Mbappeom djelovala je toliko nadmoćno da su gost mogli biit prezadovoljni što su do odmora primili samo jedan gol.

Postigao ga je Marquinhos udarcem glavom nakon ubačaja iz kuta.

U napadu Manchester City ništa nije mogao napraviti, ali je Foden propustio realizirati najbolju priliku priliku do odmora, loptu je s 14 metara poslao u Navasa.

U drugom dijelu potpuno drugačija slika na Parku prinčeva.

Manchester City kroz karakteristični posjed lopte potpuno je preuzeo kontrolu nad utakmicom, Mbappe i Neymar u drugom dijelu praktično nisu pipnuli loptu, bili su potpuno bezopasni.

Iako su gosti naglašeno dominirali oba pogotka postignuli su uz dosta sportske sreće.

De Bruyne je u 64. minuti ubacio u kazneni prostor, loptu nitko nije dirnuo prije nego što je ušla u mrežu, vratar Navas snosi najveću krivicu budući da je zakasnio u intervenciji.

U 71. minuti Mahrez je postignuo pogodak iz slobodnog udarca nakon što je lopta prošla kroz razmaknuti "živi zid", Navas je bio nemoćan.

U 77. minuti Gueye izgubio je živce, dobio je crveni karton zbog brutalnog starta na stajnu nogu najboljega igrača Manchester Cityja ove sezone.

Start je toliko ružno izgledao da je svima laknulo kada se Gündogan uspravio na noge.

PSG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker, Paredes (83 Herrera), Gueye, Di María (80 Danilo), Verratti, Neymar, Mbappé

MANCHESTER CITY: Ederson, Walker, Stones, Dias, Cancelo (61 Zinchenko), Rodri, Gündogan, De Bruyne, Mahrez, Bernardo Silva, Foden

Prva utakmica polufinala Lige prvaka: PSG - Manchester City 1:2 (Marquinhos 15/De Bruyne 64, Mahrez 71)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.