Liga prvaka: Manchester City ostvario plasman u finale pogocima Riyada Mahreza

Utorak, 04. svibnja 2021. 23:05 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica na Etihadu odigrana u čudnim uvjetima za svibanj, teren je bio prekriven tučom

Mahrez dovstruki strijelac
Mahrez dovstruki strijelac

Manchester City je prvi finalist Lige prvaka ove sezone!

Momčad Pepa Guardiole potvrdila je plasman u finale drugom pobjedom protiv PSG-a, Mahrez je bio strijelac oba pogotka u uzvratnoj utakmici odigranoj na Etihadu u čudnim uvjetima za svibanj, teren je bio prekriven tučom!

Oba su pogotka domaćini postignuli nakon brze transformacije, tipične za Guardiolu, u začetku obje akcije bio je De Bruyne.

U 11. minuti Mahrez je prihvatio odbijenu loptu na desnoj strani kaznenog prostora, iskosa je loptu poslao u mrežu kraj Navasove noge.

U 63. minuti Folden je prošao lijevom stranom, prizemno odigrao na drugu stranu gdje je Mahrez ispred Navasa loptu poslao u mrežu.

Od 69. minute PSG je igrao bez isključenog Di Marije, mogućnost da će PSG u zadnjih dvadesetak minuta postići tri pogotka s igračem manje svela se na fantastiku.

PSG je olakšao posao Manchester Cityju na Etihadu napadačkom igrom, previše je prostora imala domaća momčad za brze kontre.

Mbappe nije igrao zbog ozljede.

MANCHESTER CITY: Ederson, Walker, Stones, Dias, Zinčenko, B. Silva (82 Sterling), Fernandinho, Gündogan, Mahrez, De Bruyne (82 Gabriel Jesus), Foden (85 Aguero)

PSG: Navas, Florenzi (75 Dagba), Marquinhos, Kimpembe, Diallo (83 Bakker), Herrera (46 Draxler), Paredes (75 Danilo), Di Maria, Verratti, Neymar, Icardi

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka: Manchester City - PSG 2:0 (2:1) (Mahrez 11, 63)
* u zagradi rezultat prve utakmice

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.