Modri otputovali u Bugarsku, Zdravko Mamić poručio da je Igor Štimac božji dar za hrvatski nogomet

Utorak, 17. srpnja 2012. 13:18 Napisao/la  Z. G.

Želja je jasna - Liga prvaka. Konstanta smo u Europi, želimo da tako i ostane. Strašno mi je žao što se zlonamjerno pisalo o našem posljednjem boravku u Ligi prvaka, objasnio je Mamić

Nogometaši Dinama s velikom su dozom optimizma otputovali na prvi ogled pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca. Njega nije nedostajalo niti kod izvršnog dopredsjednika "modrih" Zdravka Mamića.

- Idemo s ponosom još jednu godinu u nizu predstavljati naš nogomet u Europi, idemo s optimizmom iako se ne sjećam da smo u ovoj fazi natjecanja ikad imali težeg suparnika, objasnio je Mamić.

Zagrepčani su svjesni da je imperativ što duži boravak u Europi. Bez toga sezona ne može dobiti pozitivnu ocjenu.

- Želja je jasna - Liga prvaka. Konstanta smo u Europi, želimo da tako i ostane. Strašno mi je žao što se zlonamjerno pisalo o našem posljednjem boravku u Ligi prvaka, nastavio je Mamić, koji se pritom dotakao i promjena u HNS-u.

- Ne krijem oduševljenom izborom Štimca za izbornika. Igor Štimac je božji dar za hrvatski nogomet.

Dobre vibracije uoči važnog europskog ispita emitirao je i trener Ante Čačić.

- Imam još neke dvojbe, uglavnom za dvije pozicije, no igra će svakako biti napadačka, mi moramo voditi igru, zaključit će Čačić.

 Fotogalerija Davor Višnjić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.