Liga prvaka: Olimpija prošla pogotkom u 92. minuti, Zrinjski ispao

Utorak, 01. kolovoza 2023. 22:34 Napisao/la  SC
Liga prvaka: Olimpija prošla pogotkom u 92. minuti, Zrinjski ispao

Olimpija se plasirala u 3. pretkolo Lige prvaka nakon pobjede (2:1) protiv Ludogoretsa u 92. minuti utakmice u Ljubljani.

U dramatičnoj završnici Kiril  Despodov u 11. minuti sudačke nadoknade nije iskoristio kazneni udarac za produžetke.

Dvostruki strijelac Max Elšnik (18, 92) osigurao je slovenskom prvaku prolaz nakon što je prva utakmica završila neodlučeno (1:1).

Despodov (15) je doveo Ludogorets u vodstvo, od 83. minute momčad Ivajla Peteva igrala je bez isključenog Hidalga Gomeza.

Nekadašnji igrač Rijeke Admir Bristić sjedio je na klupi Olimpije.

Zrinjski je ispao iz Lige prvaka nakon neodlučenog rezultata (2:2) u Bratislavi, Slovan je do 75. minute vodio 2:0 (Čavrić 5, Zuberu 66), bh-prvak vratio se dvama pogocima (Barišić 75, Ivančić 93), ali poraz u prvoj utakmici (0:1) nije uspio nadoknaditi.

Aris iz Limassola eliminirao je bjeloruski BATE s ukupnim rezultatom od čak 11:5, Panathinaikos i Dnipro uzvratnu utakmicu odigrali su neodlučeno (2:2), grčki prvak prošao je ukupnim rezultatom 5:3.

Tin Jedvaj standardno je igrao za Panathinaikos.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.