Liga prvaka: Dinamo pobjedom u uzvratu potvrdio plasman u iduće kolo

Srijeda, 02. kolovoza 2023. 17:59 Napisao/la  SC
Aimbetov  i Livaković
Aimbetov i Livaković

Dinamo je ostvario pobjedu (2:0) protiv Astane na Astana Areni, hrvatski prvak ukupnim rezultatom 6:0 plasirao se u 3. pretkolo u kojemu će igrati protiv grčkog AEK-a.

U prvom dijelu uzvratne utakmice Dinamo je dominirao kao u Zagrebu, Emrelijevim pogotkom poveo je i sigurno kontrolirao utakmicu do odmora.

U nastavku utakmice momčad Astane podignula je intezitet trčanja, dominirala je kroz posjed lopte, stvorila je nekoliko šansi, Livaković je skinuo zicer Aimbetovu.

Na kraju se Dinamo oslobodio pritiska i pogotkom Marina potvrdio pobjedu, bivši napadač Rijeke gurnuo je loptu u praznu mrežu nakon što je Baturinin udarac zapeo u bloku.

ASTANA: Čondrić, Hovhanisjan, Maročkin, Tomašević, Amanović (41 Dosmagambetov), Vorogovskij, Tomasov (46 Jovančić), Ebong, Lončar, Aimbetov (70 Astanov), Prokopenko (46 Darboe)

DINAMO: Livaković, Moharrami, Ristovski, J. Šutalo (69 Bernauer), Mihajličenko, Mišić (78 Lukanić), Sučić, Špikić, Ljubičić (78 Baturina), Emreli (78 Drmić), Petković (69 Marin)

Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka: Astana - Dinamo 0:2 (Emreli 24, Marin 88)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.