Liga prvaka: Inter se očekivano plasirao u finale, Lautaro Martinez jedini strijelac

Utorak, 16. svibnja 2023. 22:57 Napisao/la  SC

Dojam je da je Inter trebao samo postići pogodak da bi utakmica izgubila natjecateljsku draž

Lautaro Martinez
Lautaro Martinez

Inter se očekivano plasirao u finale Lige prvaka.

Pogotkom Lautara Martineza pobijedio je Inter u uzvratnoj utakmici Milan, napadač Intera iskoristio je trenutak nepažnje u obrani Milana, sam je izašao ispred Maignana slijeva i spretno zatresao mrežu.

Utakmice je ispunila očekivanja, Inter je već u prvoj utakmici (2:0) pokazao da je u ovom trenutku u puno boljem stanju od Milana momčad kojega je pala na kraju sezone.

Prvo je poluvrijeme bilo sadržajnije, Milan je očekivano krenuo agresivnije, u 11. minuti Brahim Diaz nije iskorstio jedinu izglednu priliku, Onana je vrhunski reagirao.

Brzo je Inter primirio gradskoga rivala i preuzeo kontrolu nad utakmicom, na kraju je bio bolji u svim elementima (15/5 udarci, 4/1 udarci u okvir) osim u posjedu lopte.

Inter je bio bolji, nekoliko je puta ušao ozbiljno u završnicu, dojam je da je Inter trebao samo postići pogodak da bi utakmica izgubila natjecateljsku draž.

INTER: Onana, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dumfries, Barella (84 Gagliardini), Calhanoglu, Mkhitaryan (44 Brozović), Dimarco (66 Gosens), Lautaro (84 Correa), Džeko (66 Lukaku)

MILAN: Maignan, Calabria, Thiaw (64 Kalulu), Tomori, Hernandez, Tonali, Krunić, Messias (76 Saelemaekers), Brahim Diaz (76 Origi), Leao, Giroud

Uzvratna utakmica polufinale Lige prvaka: Inter - Milan 1:0 (Lautaro Martinez 74)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.