ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Dinamo ide na pobjednika utakmice Ulissesa i Sheriffa

Petak, 20. srpnja 2012. 12:51 Napisao/la  Z. G.

Ma, kakav Sheriff?! Mi u ovome trenutku razmišljamo o Interu, kaže Ante Čačić

U slučaju da u srijedu na Maksimiru izbace bugarski Ludogorec, nogometaši Dinama će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv pobjednika dvoboja između armenskog prvaka Ulissesa i najbolje moldavske momčadi Sheriffa. U prvome susretu Moldavci su odnijeli minimalnu (0:1) pobjedu u gostima.

Ples kuglica u Nyonu "modrima" je opet namjenio moldavskog predstavnika, koji je prije dvije godine Zagrepčane izbacio u drugom pretkolu Lige prvaka. Dinamo je tada vodio Velimir Zajec, a "modri" su ispali nakon izvođenja jedanaesteraca.

Ukoliko Šerif i Dinamo prođu svoje protivnike u drugom pretkolu prva utakmica igrat će se u Moldaviji 31. srpnja ili 1. kolovoza. Dinamo je među 20 klubova u bubnju bio rangiran kao šesti što mu je donijelo status nositelja. 

Trener Dinama Ante Čačić objasnio je nakon ždrijeba kako momčad trenutačno razmišlja samo o početku prvenstva.

- Ma, kakav Sheriff?! Mi u ovome trenutku ne razmišljamo niti o Ludogorecu. Usredotočeni smo samo na početak prvenstva i subotnju utakmicu protiv Intera!

U redu, što onda Čačić zna o - Interu?

- Nisam ih gledao.

Može li Dinamovu dominaciju poremetiti itko u HNL-u? Recimo, ambiciozna Rijeka?

- Rijeka je po pojačanjima sigurno kvalitetan suparnik i sigurno želi biti prvak, ali to joj nećemo dopustiti. Iskreno, drago mi je što je netko ušao u jedan naš klub i ojačao cijelu ligu. Hajduk je dobro otvorio europsku priču i ipak je naš najveći konkurent, bez obzira na respekt koji zaslužuje Rijeka, zaključuje Čačić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.