LIGA PRVAKA Antonio Cassano: Inter bi morao igrati s djecom iz Primavere da bi bio eliminiran, postoji mogućnost da ih ni tada Milan ne bi mogao pobijediti!

Utorak, 16. svibnja 2023. 13:38 Napisao/la  SC

Inter uoči večerašnje utakmice ima prednost (2:0) iz prve utakmice u kojoj je izrazito dominirao

Antonio Cassano:  Inter bi morao igrati s djecom iz Primavere da bi bio eliminiran, postoji mogućnost da ih ni tada Milan ne bi mogao pobijediti!

Antonio Cassano na BoboTV-u najavio je uzvratnu utakmicu polufinala lige prvaka između Intera i Milana:

- Inter bi morao igrati s djecom iz Primavere da bi bio eliminiran. A postoji mogućnost da ih ni tada Milan ne bi mogao pobijediti. S Leaom ili bez, malo se toga mijenja: Milan je inferioran u odnosu na Inter. Leao nije Kaka ili Ronaldinho, ne vidim ga na toj razini. Za mene se mora dogoditi senzacija da bi Inter ispao. Nakon prve utakmice i prednosti od dva pogotka, po meni nema šanse za Rossonere. Možda ću pogrešno prognozirati po tko zna koji put, kazao je Cassano.

Inter uoči večerašnje utakmice ima prednost (2:0) iz prve utakmice u kojoj je izrazito dominirao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.