Bayern - Real Madrid: Ronaldo, Bale i Benzema postignuli ukupno 24 pogotka u Ligi prvaka

Ponedjeljak, 28. travnja 2014. 21:09 Napisao/la  SC

Balea i Ronalda ne mogu zaustaviti ni najbrži braniči na svijetu. Međutim, vjerujem da ih podalje od gola može zadržati dobra momčad. Zbog toga i igramo na ovakav način, kaže Guardiola

Cristiano Ronaldo i Gareth  Bale trebali bi predvoditi napad Real Madrida u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna. Carlo Ancelotti ozbiljno razmišlja od početka susreta na Allianz Areni zaigrati s Ronaldom, Baleom i Benzemom, što naizgled izgleda kao taktičko samoubojstvo. No, stručnjaci smatraju da bi kontrolirani napad bio najbolja obrana protiv tika-take Pepa Guardiole. Utakmica u Munchenu trebala bi taktički biti vrlo slična utakmiciu u Madridu, kada je Real Madrid pobijedio 1:0. Prema prikazanom Bayern je dobro prošao, jer su kontre Real Madrida izgledalevrlo ubojito.

Ne treba zaboraviti da je Ronaldo prvu utakmicu igrao sat vremena, očigledno nespremni napadač nije bio u pravom ritmu. Bale prvu utakmicu nije ni igrao zbog bolesti.   Obojica su spremni za uzvrat, Ronaldo je proteklog vikenda dvama fantastičnim pogocima Osasuni pokazao da se brzo vratio u formu. Ako se Ancelotti zaista odluči početi utakmicu s trojicom najboljih napadača, na njegovoj su strani fantastične brojke. Ronaldo i Bale zajedno su postignuli 19 pogodaka u Ligi prvaka, a kada se doda Benzemin učinak, ispada da se Bayern mora sučeliti sa strojem koji je ove sezone zabio 24 pogodaka.

Dojam je da u redovima madridskog kluba optimizma ne manjka, nakon prve utakmice ohrabreni španjolski mediji sve otvorenije najavljuju 10 titulu europskih prvaka.

- Prema onome što sam pročitao i čuo, čini mi se da je Real Madrid već u finalu. Ako Bale i Ronaldo budu igrali, jasno je da ih ni najbrži braniči na svijetu ne mogu zaustaviti. Međutim, vjerujem da ih podalje od gola može zadržati dobra momčad, bolja momčad. Zato i igramo na ovakav način. Znam da ćepokušai postići pogodak, takav je mentalitet njihova trenera. Ne vjerujem da će Real Madrid braniit svih 90 minuta. Mislim da ćemo morati postići više od jednog pogotka da bismo se plasirali u finale. Trebat će nam pomoć naših navijača, vjerujem da oni znaju kakav je ulog ove utakmice, kazao je trener Baryerna Pep Guardiola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.