Pogledajte koji pogodak je Leo Messi odabrao kao najvažniji u karijeri

Četvrtak, 02. studenog 2023. 09:12 Napisao/la  SC

Messi odavno nije najbolji igrač na svijetu, fizički pada iz sezonu sezonu što je presudno, MLS je još uvijek za takvog igrača "liga bez briga"

Messi je ovako 2011. godine slavio najdraži gol u karijeri
Messi je ovako 2011. godine slavio najdraži gol u karijeri

Leo Messi dobio je osmu Zlatnu loptu na zalasku karijere.

Messi odavno nije najbolji igrač na svijetu, fizički pada iz sezonu sezonu što je presudno, MLS je još uvijek za takvog igrača u 36. godini "liga bez briga", ali Messi više nema moć poput Erlinga Haalanda ili Kyliana Mbappea, koji su objektivno više zaslužili Zlatnu loptu.

U karijeri je Messi postigao više od 800 pogodaka, a kakav je igrač bio na vrhuncu moći najbolje je sam opisao kada je izabrao najdraži pogodak u karijeri:

- Uvijek govorim da su posebni golovi one koje postignete u najvećim utakmicama. Dao sam golove u finalima Lige prvaka, u finalu Mundijala. Gol kojega se uvijek sjećam zbog načina na kojeg sam ga dao i činjenice koliko je bio važan je gol u polufinalu Lige prvaka protiv Real Madrida, kada smo pobijedili 2:0 na Bernabeu. To je gol koji ću pamtiti uvijek, rekao je Messi.

Pogodak koji je odabrao, Messi je postigao 2011. godine, tada je imao godina otprilike isto koliko godina danas imaju Haaland (23) i Mbappe (24).

Uz dužno poštovanje Mbappeu i Haalandu, Messi je u njihovim godinama bio druga dimenzija, usporediva jedino s najboljim igračima svih vremena.

Kako je Messi zabijao pogotke kada je bio najbolji igrač na svijetu možete vidjeti OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.