Louis van Gaal tvrdi da je prvenstvo bilo namješteno da Leo Messi postane svjetski prvak

Srijeda, 06. rujna 2023. 10:12 Napisao/la  SC

Da li su se sve činili da Messi postane svjetski prvak? Ja tako mislim da jesu, kazao je bivši izbornik nizozemske reprezentacije

Louis van Gaal tvrdi da je prvenstvo bilo namješteno da Leo Messi postane svjetski prvak

Lionel Messi (Inter Miami) najveći je favorit u utrci za Zlatnu loptu u sezoni 2022/23!

Messi je nominiran kao prvi na listi ispred Erlinga Haalanda (Man. City) i Klyana Mbappea (PSG).

Messi je u sezoni 2022/23 igrao za PSG, za francuski klub postigao je 42 gola i ostvario 26 asistencija, postao je francuski prvak, u dresu argentinske reprezentacije postao je svjetski prvak.

Na drugom mjestu je Haaland, koji je postigao 56 golova, ostvario je 9 asistencija, osvojio je Ligu prvaka, Premierligu i FA Cup.

Mbappe je postigao 55 pogodaka, ostvario je 14 asistencija, osvojio je francusko prvenstvo.

Leo Messi u velikoj je prednosti zato što je krajem 2022. godine napokon postao svjetski prvak, ali jedan glas neće dobiti.

- Kada vidite kako Argentina zabija golove, a kako mi zabijamo golove i kako su neki argentinski igrači prekoračili granicu i nisu bili kažnjeni, onda mislim da je sve to bila igra s predumišljajem, prokomentirao je SP u Kataru bivši izbornik nizozemske reprezentacije Luis van Gaal.

- Da li su se sve činili da Messi postane svjetski prvak? Ja tako mislim da jesu, kazao je van Gaal.

Messi i van Gaal sukobili su se verbalno nakon utakmice Argentine i Nizozemske, Argentina je u četvrtfinalu eliminirala Nizozemsku na jedanaesterce, Messi je pobjedu provokativno proslavio ispred klupe nizozemske reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.