Lautaro Martinez neće smjeti igrati u Kataru ako ne riješi sudski spor

Četvrtak, 13. listopada 2022. 22:48 Napisao/la  SC

Svim akterima koji vode sudske sporove zabranjen ulazak u Katar, Rodrigo De Paul ne smije igrati dok je u sporu s bivšom ženom

Lautaro Martinez neće smjeti igrati  u Kataru ako ne riješi sudski spor

Lautaro Martinez dokazao je visoku klasu u utakmici Barcelone i Intera (3:3), Argentinac je znalački postigao drugi pogodak i sjajno asistirao za treći pogodak.

Napadač Intera igra u vrhunskoj formi uoči SP-a u Kataru koje bi mogao gledati na televiziji ako ne plati čak 10 mil. eura!

Lautaro Martinez vodi sudsku parnicu s bivšim menadžerom Betom Yaqqueom, a svim akterima koji vode sudske sporove zabranjen je ulazak u Katar!

Nije važna priroda sudskog spora, isti problem ima Rodrigo De Paul koji je u sporu s bivšom ženom.

Za razliku od De Paula, koji ima mogućnost nagoditi se ili riješiti spor do studenog, Lautaro Martinez ima dodatni problem.

Na sudu u Milanu promijenio se sudac, pa je sudsko ročište zakazano za rujan odgođena dok se novi sudac detaljno ne upozna sa slučajem.

Od ljeta 2021. godine Lautara Martineza zastupa Alejandro Caman, ali njihov ugovor ne može postati legalan dok Argentinac ne riješi spor s bivšim menadžerom.

Pokušaj vansudske nagodbe je propao, Lautaro Martinez prema svemu sudeći morat će bivšem menadžeru platiti 10 mil. eura da bi igrao u Kataru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.