Kylian Mbappé optužio čelnike PSG-a da su plasirali lažne vijesti o silovanju

Utorak, 15. listopada 2024. 11:43 Napisao/la  SC

Švedska policija istražuje prijavu žene za silovanje u noći tijekom koje je napadač Real Madrida obilazio noćne klubove u Stockholmu

Kylian Mbappé optužio čelnike PSG-a da su plasirali lažne vijesti o silovanju

PSG i Kylian Mbappé nisu se razišli. Naprotiv!

Nakon što su lokalni mediji u Stockholmu objavili vijest da švedska policija istražuje prijavu žene za silovanje u noći tijekom koje je napadač Real Madrida zajedno s prijateljima obilazio noćne klubove u Stockholmu.

Radio Monte Carlo objavio je vijest da se istraga odnosi na Mbappea, budući da je žena navodno silovana u hotelu u kojemu odsjeo napadač Real Madrida.

Nitko nije očekivao da će Mbappé objavu vijesti iskoristiti za obračun s PSG-om.

- Lažna vijest! Ovo postaje toliko očito, vijest je slučajno objavljena baš uoči prve rasprave na sudu, kazao je Mbappe.

Mbappeovi odvjetnici i odvjetnički tim PSG-a u srijedu bi se trebali prvi izjasniti pred sudom profesionalne nogometne lige, bivši igrač PSG-a tužio je pariški klub zbog duga od 55 mil. eura.

Toliko je PSG navodno dužan Mbappeu na ime neisplaćenih bonusa i plaća, očekuje se da će tužba uskoro završiti na redovnom sudu.

PSG se nije htio očitovati na Mbappeove optužbe, čelnici pariškog kluba smatraju da će na kraju dugotrajnog sudskog procesa dokazati da Mbappeu ništa nisu dužni.

Inače, Mbappe je proveo dva slobodna dana prošlog tjedna u Stockholmu uz dopuštenje Real Madrida.

Što se tiče navodne prijave za silovanje, nema nikakvih naznaka da je tužba povezana s Mbappeom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.