Ivan Tomečak: Rijeka je blagi favorit, a najviše se čujem s predsjednikom Damirom Miškovićem

Petak, 07. travnja 2017. 13:20 Napisao/la  SC

Ja sam za Dinamo, Tomasov je za Rijeku. Ma najvažnije je da bude dobra utakmica, da sve prođe korektno i da ne bude nikakvih sudačkih repova, kaže Tomečak

Ivan Tomečak jedan je od mnogih bivših igrača Rijeke i Dinama, koji su proteklih dana najavili derbi 27. kola na Rujevici.

Tomečak je odbačeno dijete Dinama, koje je puno afirmaciju ostvarilo u dresu Rijeke.

Što se tiče prognoze, Tomečak kaže:

- Rijeka je možda blagi favorit, ali tu je opet sve sasvim otvoreno. Rijeka ima četiri boda prednosti, pa mogu zaigrati pod manjim pritiskom. Igraju pred svojom publikom, pred svojim navijačima, a Rujevica će biti krcata. Iskreno, jedva čekam ovu utakmicu. Prvenstvo neće biti gotovo dok netko matematički ne osvoji naslov, ali će Dinamu put do naslova eventualnim porazom na Rujevici biti dvjesto puta teži. Ne znam kakav bi Rijeka trebala napraviti harakiri da do kraja sezone propusti prednost od sedam bodova, rekao je za goalcom.hr branič Al Nassra u koji je otišao zajedno s Marinom Tomasovom.

- Ja sam za Dinamo, Tomasov je za Rijeku. Ma najvažnije je da bude dobra utakmica, da sve prođe korektno i da ne bude nikakvih sudačkih repova. Ovakav derbi to svakako zaslužuje. Neka se igrači dobro sportski potuku na terenu, daju svoj maksimum, a onda ćemo vidjeti tko će biti bolji, naglašava Tomasov.

Zanimljiva je današnja Tomasovljeva veza s Rijekom:

- Znate s kim se zapravo najviše čujem? S predsjednikom Rijeke Damirom Miškovićem! Nedavno mi je predsjednik slao video kako brod s Armadom isplovljava iz Rijeke, te kreće na gostovanje u Split. Tu su kod nas već bili kasni sati, a ja sam zahvaljujući predsjedniku Rijeke gledao uživo video prijenos tog događaja, zaključuje Tomasov.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.