Ivan Rakitić prihvatio saudijsku ponudu, hrvatski veznjak već se pozdravio

Subota, 27. siječnja 2024. 16:05 Napisao/la  SC

Rakitić će u nastavku sezone igrati s bivšim igračem Seville, Argentincem Everom Banegom

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić odlazi iz Seville u Al Shabab, Marca navodi da se 35-godišnji hrvatski veznjak već oprostio od nekoliko dragih ljudi u Sevilli.

Rakitić je prihvatio unosnu ponudu kluba  momčad kojega je donedavno trenirao Igor Bišćan, za Al Shabab igra još jedan bivši igrač Seville, Argentinac Ever Banega.

Saudijski prijelazni rok traje do 30. siječnja, Marca ističe da preostaje još samo službeno predstavljanje.

Rakitić je teško proživljavao krizu Seville ove i prošle sezone u LaLigi s time da je na kraju prošle sezone Sevilla iznenadila kada je osvojila Europsku ligu, drugi put (2014, 2020) s Rakitićem u postavi.

Ove sezone Sevilla opet pati u LaLigi, dojam je da je Rakitić odlazi jer mu je dosta frustracija.

U zadnjem razdoblju manje je igrao, od dolaska Quiquea Sáncheza Floresa izgubio je status prvotimca, što je sigurno utjecalo na odluku dokapetana Seville da prihvati unosnu saudijsku ponudu.

Rakitić se vratio u Sevillu iz Barcelone 2020. goidne, ukupno igra osmu sezonu u Sevilli za koju je posebno emocionalno vezan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.