KEMIJANJE IZ NYONA

Irska treba izgubiti od Nizozemske

Utorak, 17. listopada 2023. 11:03 Napisao/la  SC

Nizozemska ispred Irske na rang-listi Lige nacija

Irska treba izgubiti od Nizozemske

Kako UEFA kemija s temeljim sportskim vrijednostima ukazuje sljedeći primjer.

Irska je izgubila šanse plasirati se na EP kroz kvalifikacije, dvaput je pobijedila samo Gibraltar, izgubila je svih pet ostalih utakmica.

Budući da UEFA zbog zarade ne preza ni pred čime, Irska još nije izgubila šanse igrati u završnici EP-a.

Irci se u završnicu mogu plasirati kroz doigravanje u Ligi nacija, jedan od uvjeta je da se Nizozemska izravno plasira na EP.

Nizozemska je jedna od sedam reprezentacija koja se nalazi ispred Irske na rang-listi Lige nacija, Nizozemska i Grčka imaju po 12 bodova na drugom mjestu, Francuska je prva s maksimalnih 18 bodova.

Budući da u zadnjoj utakmici igraju Irska i Nizozemska, Ircima se poraz nameće kao imperativ ako se žele plasirati na EP uz napomenu da Grčka protiv Francuske igra još jednu utakmicu dok Nizozemska igra protiv Gibraltara prije utakmice protiv Irske.

Tako to u praksi radi UEFA-a koja sustavno laže dok se deklarativno zalaže za sportske vrijednosti.

Dok se Aleksandar Čeferin i njegova nyonska svita podmuklim sredstvima bore protiv osnivanja Superlige, još jednom treba naglasiti da su utemeljitelji Superlige moralne veličine za čelnike UEFA-e!

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.