Igor Tudor odlazi u Galatasaray, verbalni napad navijača, predsjednik Karabukspora prijeti tužbom

Utorak, 14. veljače 2017. 18:22 Napisao/la  SC

To je nevjerojatna sramota.  Ako je ovo istina, Tudor nas je izdao uoči utakmice protiv Antalyaspora, kaže Feridun Tankut

Igor Tudor treba preuzeti momčad Galatasarayja.

Prema pisanju turskih medija sve je već dogovoreno, hrvatski stručnjak potpisao je ugovor na godinu i pol s turskim velikanom.

Feridun Tankut, predsjednik Karabukspora, nije krio ogorčenje:

- Sve sam saznao iz medija. Ako su ove glasine točne, Tudor i Galatasaray se mogu sramiti. To je nevjerojatna sramota. Ovo će Galatasaray pratiti godinama. Ako je ovo istina, Tudor nas je izdao uoči utakmice protiv Antalyaspora.  Sigurno ćemo se turskom savezu žaliti na Galatasaray, kazao je Tankut.

Tudor je ugovorno bio vezan za Karabukspor, prema tumačenju predsjednika Taknuta nije smio pregovarati ni s kim do 31. svibnja.

Očito da nešto u ugovoru ne štima.

Tudor je u utorak navečer odradio posljednji trening s igračima Karabükspora.

Igračima je objavio da odlazi,  predsjednik Feridun Tankut  izjavio je nakon treninga da mu je Tudor rekao da odlazi Galatasaray.

Nakon treninga Tudora su dočekali navijači, koji su ga verbalno napali.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.