PROMJENA U ŠKOTSKOJ

Gordon Strachan novi izbornik reprezentacije

Utorak, 15. siječnja 2013. 09:05 Napisao/la  SC

Strachan će pokušati oživiti Škotsku koja je u prva četiri kola kvalifikacija za SP 2014. upisala dva remija i dva poraza

Prema pisanju Guardiana Gordon Strachan novi je izbornik reprezentacije Škotske koja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo igra u skupini A s Hrvatskom Belgijom, Srbijom, Makedonijom i Walesom.

Guardian navodi da će ova odluka biti potvrđena unutar 48 sati, a Strachan će pokušati oživiti Škotsku koja je u prva četiri kola kvalifikacija za SP 2014. pod vodstvom sada već bivšeg izbornika Craiga Leveina upisala dva remija i dva poraza i praktički ostala bez šanse da se kvalificira u Brazil. Hrvatska prvu utakmicu u kvalifikacijskom ciklusu protiv Škotske igra 7. lipnja.

Inače, Strachan je bio među kandidatima za ovo mjesto i 2004. kada je trebao naslijediti Bertija Vogtsa, ali tada je Škotski savez povjerenje dao Walteru Smithu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.