FRANKO ANDRIJAŠEVIĆ

Vjerujem da će Rijeka i dalje biti u vrhu HNL-a

Ponedjeljak, 29. siječnja 2018. 13:24 Napisao/la  SC

Počeo sam osjećati da vjeruju u mene

Franko Andrijašević
Franko Andrijašević

Franko Andrijašević napokon je skrenuo pozornost javnosti otkada je došao u Gent.

Pogotkom protiv vodećeg Cluba Bruggea, Andrijašević je pridonio pobjedi i opravdao povjerenje trenera Yvesa Vanderhaeghea.

Donedavno nije bio ni u kakvim kombinacijama Genta, pojavile su se informacije da će na posudbu, Rijeka je iskazala interes vratiti najboljega igrača prošle sezone...

- Zatražio sam razgovor s trenerom i otvoreno smo popričali. On mi je rekao kako me vidi tek kao treću opciju za 'desetku', a ja sam tada ozbiljnije počeo razmišljati o posudbi. Samo želim igrati, ne bi imalo smisla potrošiti još pola godine bez minutaže. Tada nam je Danijel Milićević otišao u Metz, ajmo reći da se meni otvorilo, pa sam postao druga 'desetka'. Nakon toga smo ponovi razgovarali, tada su u klubu odlučili kako me neće pustiti, kako im trebam za nastavak sezone. I počeo sam osjećati da vjeruju u mene, ove godine dobivam sve više prilika. Tako da sam ipak ostao u Gentu, sada sam sretan i zadovoljan ovdje, kaže Andrijašević za goal.hr.

Aandrijašević prati što se događa u Rijeci:

- Pratim HNL, pa tako i situaciju u Rijeci. Nisam više dolje, ali znam sve što se dođaga u klubu. Rijeka se odlučila na neke promjene, otišlo je dosta igrača iz moje generacije, ali vidim da su stigli neki novi, također kvalitetni igrači. Vjerujem da će Rijeka i dalje biti u vrhu hrvatskog nogometa što i zaslužuje, govori Andrijašević.

Izgleda da je bivši reprezentativac Rijeke stvarno postao bivši:

- Život uvijek nosi uspone i padove, pa sada nakon samo pola godine u inozemstvu i ne razmišljam previše o reprezentaciji. Samo želim da me konačno zaobiđu ozljede, pa da počnem igrati u kontinuitetu. Želim skupiti ozbiljnu minutažu, a dalje je sve na meni. Cijeli moj fokus usmjeren je tome da uspijem u Gentu, da ne bi ispalo kako sam ovdje stigao turistički, zaključuje Andrijašević

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.