Riberyju i Benzemi prijeti zatvorska kazna u seks-aferi s malodobnom prostitukom

Utorak, 14. kolovoza 2012. 22:38 Napisao/la  SC

Didier Deschamps, nosi francuski izbornik, odbio je komentirati sudski postupak protiv dvojice najboljih francuskih napadača

Franck Ribery i Karim Benzema, francuske nogometne zvijezde, morat će pred sudom dokazivati nevinost nakon optužbi da su imali seksualnu aferu s malodobnom prostitukom. Obojica su vijest o suđenju saznali neposredno pred prijateljsku utakmicu između Francuske i Urugvaja.

Poziv na suđenje iznenadio je francuske reprezentativce, koji su smatrali da je njihov slučaj zatvoren. Ribery je priznao da je 2009. godine imao seksualni odnos sa stanovitom Zahiom D., branio se da ni na koji način nije mogao znati da je prostitutka bila malodobna budući da je tvrdila da ima 20 godina. Otprilike isto tvrdio je Benzema.

Prema francuskim zakonima obojici prijeti zatvorska kazna do tri godine.

 

Didier Deschamps, nosi francuski izbornik, odbio je komentirati sudski postupak protiv dvojice najboljih francuskih napadača. Obojica će u srijedu igrati protiv Urugvaja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.